Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

............. zabawka -jeżdżąca krówka,po naciśnięciu guziczka gra lambadę,jezdzi w kółko,wytyka język,a w środku plastikowej kuli migoczą kolorowe diody...Kupiłam w sklepie zabawkowym cena 27 zł,córcia jest nią oczarowana szczególnie nad ranem gdy bierze ją do łóżeczka a w pokoju jest ciemno a światełka migoczą....POLECAM

Przeglądane: 2

Odpowiedzi do tej dyskusji

no też mamy taka huśtawke i strach się bujac na niej
ja miałam taką firmy TAKO i też miała tą tacke czy blacik ale nasza miała pasy gdzie dziecko przypinałam i nie bałam sie że wypadnie..a Twoja nie ma pasów?
no patrz..........

.........POLECAM.Mata wodna do pisania dla dziecka,załączony był pisak do którego wlewa się wodę,do *noo-noo* też,robi ślaczki-dziecko może malować też raczkami...Nic w koło sie nie brudzi bo to zabawa z wodą ,a maluje się tylko po macie...Ja dostałam to z zagranicy,ale myslę,ze i u nas też sie to gdzies kupi...
fajne i pomysłowe
super i ciekawa ta mata muse zobaczeć czy u nas cos takiego jest :)

.............. Zabawki do kąpieli do łazienki....Na przyssawki -na kafelki .. fisher price-super !POLECAM
kupiłam taki zestaw chrześniakowi na 3 latka i był bardzo zadowolony!!
Witam. Polecam krzesełko - uczydełko Fisher Price. Jest rewelacyjne. Chyba jedyna zabawka która zainteresowała moje dziecko na dłuugo. Obecnie mój najmłodszy synek przejął je w spadku i również zabawa na nim zajmuje mu dużo czasu, co niekiedy prowadziło do konfliktu między nim a właścicielem zabawki starszym synkiem:):). Producenci polecają go od pól roku ale myślę, że 10 mies. to ok., aby dziecko z niego korzystało. U mnie ten zakup był "złotym strzałem":). Polecam.

Grupy

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu