Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

Jeszcze nic się nie dzieje to może ja zacznę:) minęły pierwsze miesiące naszego mamusiowania....jak sobie radzicie, jakie problemy miałyście, z czym udało się Wam uporać? Ja musiałam walczyć sama ze sobą...jakaś depresja mnie dopadła i ciągle ryczałam.....teraz jest już ok...a Franio super się rozwija i rośnie jak na drożdżach....:)

Przeglądane: 0

Odpowiedzi do tej dyskusji

serwusik!ja jestem mamą już po raz drugi więc mi niby łatwiej, ale czy ja wiem pierwsza urodziła mi się córa ponad 5 lat temu a teraz synuś jutro będzie miał 6tyg.i jest inaczej wszystkim się różnią i też pozapominałam wiele rzeczy ale co tam jedno wiem napewno jestem szczęśliwa pomimo nie przespanych nocy i dni wypełnionych co do minuty jakimiś zajęciami jak nie Gracjan to Oliwia coś ode mnie chcą, co do karmienia piersią Oliwie karmiłam 1.5 roku teraz też karmie jest wygodniej o tyle że nie trzeba szykować butli kiedy dzieciak chce to daje i nie ma płaczu ale problem zaczyna się w tedy gdy wychodzimy z domu, gdzie dać jeść jeśli Gracuś zgłodnieje? wiele sklepów nie ma miejsc przystosowanych dla mam karmiących nawet wczoraj byliśmy na zakupach i przy kasie mały zaczął płakać chciał jeść i szybko biegiem na parking do auta i karmienie w ukryciu to jakieś chore a zarazem żenujące:(i taki żywot kobiet karmiących piersią.POZDRAWIAM.

Grupy

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu