Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

Mój 5 letni chrześniak znalazł gdzieś w pudełku  z kasztanami,żołędzie,myslał,że to orzeszki laskowe i je zjadł-nie wiem  ile sztuk,nie potrafi powiedzieć ,kilka napewno....czy mu nie zaszkodzą??a swoją drogą jak smakują żołędzie?

Przeglądane: 0

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

Witaj, nie powinny mu zaszkodzic, ale jakby narzekał na ból brzuszka lepiej niech go pokaza lekarzowi, a jak smakuja? dla mnie nie dobre:) ja tez kiedys zjadalm kilka jak bylam mala i one sa strasznie cierpkie i gorzkie:) ale jak jemu smakowaly to sie chlopaczek najadl:) hihih
Też mysle ze nie powinno mu się nic stać. Kiedyś ludzie je jedli czyli znaczy ze nie sa takie złe, pozdrawiam
Ja dla świętego spokoju zapytałabym lekarza bo o ile mi wiadomo- żołędzie można jeść po ugotowaniu ale dopiero gdy zmieniana woda nie będzie zabarwiona... Jak smakują żołędzie nie wiem ale gdy byłam mała, przed blokiem palono zgrabione liście... Wraz z koleżankami wrzuciłam kilka kasztanów do ogniska i zjadałam :) W telewizji się tym zajadali a nas to dziwiło bo szczególnie smaczne nie były :)
ja tez pamietam,w dziecinstwie podjadalam żołedzie ale nie pamietam czy cos mi dolegalo,jak cos to niepowaznego bo w szpitalu napewno nie bylam.jesli po kilku dniach nic mu nie jest to nie bedzie.moj synek pare miesiecy temu znalazl w torbie moje tabletki anty.zjadl chyba 2 nic mu nie bylo naszczescie,ale radzialam sie ginekologa,powiedzial ze bardziej zaszkodzily by dziewczynka niz chlopcom.

KM na Facebook

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu