Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

To znalazłam na naszej klasie co Wy Drogie Mamy o tym sądzicie i o tych szcepieniach jestem bardzo ciekawa Waszego zdania.
** AH1N1 I SZCZEPIONKI ***
Śmiertlene niebezpieczeństwo pandemii świńskiej grypy to kłamstwo, świadomie rozpowszechniane przez WHO oraz media. Choroba ma z reguły łagodny przebieg, jej śmiertelność wynosi średnio ok. 1%. Prawdziwym zagrożeniem zaś jest szczepionka przeciwko niej - niebezpieczna, nieprzetestowana należycie i skażona wirusem - to własnie taką szczepionką rządy zamierzają zaszczepić całe populacje swoich krajów!

Przeciwko firmom farmaceutycznym, które zarobią miliony na produkcji i sprzedaży szczepionek wytoczono postępowanie kryminalne. Pamietaj: dla nich liczą się pieniądze a nie nasze zdrowie i życie.

Nie pozwól by państwo decydowało co jest dobre dla zdrowia twojego i twojej rodziny.

STOP MASOWYM SZCZEPIENIOM !!!

Sprawdź

---> www.swinskasprawa.pl

---> grypa666.wordpress.com

---> http://wolnemedia.net/?tag=szczepionki-who

---> http://www.globalnaswiadomosc.com/grypaiszczepionki.ht

Przeglądane: 1

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

Natomiast ja sie boje tej grypy...mieszka we wloszech i tutaj umarlo juz kilka osob,a w tym 10 letnie dziecko,nigdy nic nie wiadomo,tutaj lekarze mowia,ze szczepionka jest jak najbardziej bezpieczna i jest pewnosc,ze sie nie zarazisz.Nie wiem,narazie u nas nie robia,ale za kilka dni pewnie dotrze i jesli ktos zaproponuje,zeby zrobic malej,albo nam to nie wiem co odpowiem.Narazie szczepia dzieci i osoby z ryzykiem zachorowania...
Na całym swiecie tyle już osób zmarło....a teraz co się dzieje na Ukrainie.Ja już nie wiem co amm myśleć.?
We wloszech zmarly juz 23 osoby,w tym 14latka,17latek,22latek,to straszne zaczynam sie bac.
Wczoraj w wiadomościach mówiono że bardziej powinnismy się bać grypy sezonowej niż tej świńskiej.Tak tylko dlaczego tyle osób zmarło na Ukrainie? Szczepienia na grypę sezonową są prawie w całęj Europie tylko oczywiście nie u nas w Polsce tzn są płatne
hej;)
ja nie szczepiłam siebie nigdy na grypę,mój mąz też sie nie szczepił i mojego dziecka też nie będę szczepić. Pandemia jest łagodniejsza niż sezonowa grypa,poza tym to media tak to nadmuchały!!!!ale to moje zdanie.I nie dam się masowej panice-nie szczepię. Poza tym mały właśnie skończył obowiązkowe szczepienia i nie mam zamiaru kłuć go znowu...
pozdrawiam,ata;)

Grupy

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu