Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

WŁSNIE WRÓCIŁAM ZE SZPITALA...MOJE MALENSTWO JEST WSROD ANIOŁKÓW:(:(DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM ZA WSPARCIE I CIEPŁE SŁOWA....ZYCIE TOCZY SIE DALEJ JESTESM TAKA NIESZZCZESLIWA TO BOLI BARDZO NIEDOOPISANIA:(:(:(

Przeglądane: 0

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

wspolczuje bardzo,trzymaj sie cieplo......
Jest mi strasznie przykro,.Ale musisz byc silna, nie załamywac sie!!!
bardzo mi przykro ,trzymaj się jakoś..Masz cudne dzieciaczki one bardzo potrzebują mamy....
Nie ma takich słów które mogły by pocieszyć serce matki po stracie maleństwa, więc napiszę Ci tylko, że musisz się trzymać dla reszty dzieciaczków. Jest mi bardzo przykro. Pozdrawiam i życze ci abyś miała siłę podnieść się dla tych co są i bardzo cię potrzebują.!!!
DZIEKUJE WAM...WIEM ZE Z CZASEM BÓL SIE ZMNIEJSZY TESKNOTA NIESTETY NIGDY.......ALE WIEM RÓWNIERZ ZE NIE JA PIERWSZA I NIEOSTATNIA NIESTETY TO PRZEZYWAM:(:( NAJGORSZE JEST TO ZE CI CO WIEDZIELI I DAWNO MNIE NIEWIDZIELI PYTAJA HEJ CIEZARÓWKA TO CO BLIZNIAKI A MOZE TROJACZKI ZARTEM PODCHODZA WIEM NIEWINIE ICH ZA TO BO SKAD MOGA WIEDZIEC NA CZOLE NAPISANE NIE MAM I TO MNIE BOLI BARDZO...OJ BARDZO....
Bardzo mi przykro i wspulczuje:( trzymaj sie kochana

jest mi naprawde smutno brak mi słów

trzymaj się jakoś i bądź dzielna

jestesmy z Toba..badz dzielna..
Strasznie Ci wspólczuje....Trzymaj się ...
Załączniki:
Witaj Emilko>Strasznie mi przykro z tego powodu!!!Slowa nie oddadza tego co teraz czujesz tego bolu!!!!!Jestem z toba.Musisz byc teraz dzielna i silna dla pozostalych dzieci!!!Trzymaj sie kochana czas ukoi rany.Pozdrawiam

Grupy

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu