Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

KTO MA WYCHOWAĆ DZIECKO JAK NIE MATKA? DLACZEGO NIKT NAM NIE PŁACI ZA TAK WAŻNĄ PRACE JAKĄ JEST WYCHOWNIE DZIECKA?

Dlaczego musimy wybierać ? wracać do pracy czy wychowywać dziecko i żyć na skraju ubóstwa? Chcę być przy dziecku kiedy stawia pierwsze kroki, kiedy mówi mama , a nie wrócić wieczorem z pracy i dać buziaka na dobranoc , zostawiać dziecko w żłobku albo z nianią? dlaczego nikt w naszym państwie nie pomyśli o tym ? przecież wychowanie dziecka to ciężka praca i nikt tego nie zrobi lepiej niż mama!! zapraszam do dyskusji , bo nie wiem czy tylko ja mam taki dylemat .

Przeglądane: 44

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

NIe no to już taka bzdura !!!!zabrać matce dziecko i innym płacić taką kase !! dobro dziecka ??????????matko i my jesteśmy krajem unii?????????????? płakać się chce!!!!ALE SŁUCHAJCIE WYCZYTAŁAM DZISIAJ ŻE OD 1 LISTOPADA PODNIESLI RODZINNE!!!!! O 20 ZŁ!!!! TO ZASZALEĆ MOŻNA NA PÓŁ PACZKI PIELUCH!!! A LE WYCHOWAWCZE BEZ ZMIAN 400ZŁ !!!! ZA 10 LAT MOŻE ZNOWU PODNIOSĄ!! WIECIE MAM OCHOTE NAPISAĆ DO NASZEGO WSPANIAŁEGO PREZYDENTA, ALE BOJE SIE ,ZE MOGĄ MNIE PRZYMKNĄĆ ZA NIECENZURALNE WYRAŻENIA !! POZDRAWIAM I TRZYMAJMY SI E CIEPŁO MAMUŚKI !!
I O TO WLASNIE NASZA POLSKA HA HA HA NORMALNIE PLAKAC SIE CHCE CO SIE TO WYRABIA PO CO ICH TYLU TAM SIEDZI I UDAJĄ ZE MYSLĄ JAK UZDROWIC NASZĄ CHORĄ POLSKE ZARABIAJA NIEMALE PIENIĄDZE I DIETY DO TEGO DOCHODZĄ TAKIM TO SIE NALEZY NO NIE A NAM MAMĄ NIE?PRZECIERZ MAMY BARDZIEJ WYMAGAJĄCĄ PRZE NIZ ONI JESTESMY SPRZĄTACZKAMI KUCHARKAMI OPIEKUNKAMI LEKARKAMI CALĄ DOBE I DLACZEGO NAM ZA TO SIE NIC NIENALEZY ???????

Dlaczego nikt nie chce wychowywać swoich dzieci ?

Chodzę na plac zabaw a tam ja z moją córeczką i albo dziecko z nianią albo z babcią. Myśle że młode mamy nie chcą brać wychowawczego bo boją się stracić pracę więc dziecko kto inny wychowuje. Szukam pracy na pół etatu to jakbym poszukiwała oazy na saharze. Oczywiście to że jestem z małą w domu to cudowna rzecz ale czuje się że dla pracodawcy jestem jak trędowata.

Grupy

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu