Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

Tak jak wyżej, gdzie wyjezdzacie??? Oczywiscie miłego urlopu zycze wszystkim NAM - super mamom:D

Przeglądane: 0

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

A my jedziemy na pierwsze wakacje naszej dzidzi dlatego nie chcemy wypuszczać się zbyt daleko. W tym roku jedziemy do Rewy koło Gdyni. świetne miejsce a przy okazji wyskoczymy wieczorkiem na Openera raz tata raz mama i wszyscy będą zadowoleni :)

Fajnie, że jest taka ładna pogoda, kupiłam specjalnie dla małej namiocik więc będzie się spokojnie w nim bawić a rodzice będą odpoczywać.
Przy okazji puszczam wam link bo namiocik jest kapitalny.
http://www.fabrykawafelkow.pl/dla-dzieci/niezbednik-malego-podrozni...
Witam,a juz jestem na niby urlopie..... w POLSCE,przerabane,bo malej nie moge zostawic nawet na chwile,bo nie zna tu nikogo,wiec caly czas tylko ryk....a niestety nasza druga polowka nie dostala na tyle urlopu wiec jestesmy same,jak wypali to we trojke wybierzemy sie nad morze,ale nie wiem,bo stracilam tu kupe kasy i nie wiem czy bedziemy mogli sobie pozwolic jeszcze na jakies wakacje w tym roku...na szczescie do morza mamy 50 kilometrow,wiec jest ok,chociaz mam uczulenie na slonce wiec nie za bardzo moge nad morze!!!!!!!!!

Grupy

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu