Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

Moj pierwszy syn ma na imie Szymon Bartosz
jestem w 6 mies ciazy...plci drugiego dziecka nie znam..
Czy mozecie napisac jakie imiona Wam sie podobaja...dla dziewczynki i dla chlopca..
Moze pomozecie wybrac mi i innym mamom..;)

Przeglądane: 8

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

Witam.Mi bardzo podoba się Igor( mój synek:)) i Oliwier...a dla dziewczynki Julia i Blanka...
a co myslicie o imienia Gabrysia? Gabriela:/ mniej mi sie podoba...ale Gabrysia:) choc slyszalam ze pewna kobieta mowi do swojej coreczki Rysiu:)))) -ma na imie Gabrysia wlasnie....a nie Ryszarda:)
Witaj
No to kwestia gustu moj syn ma na imię KONRAD TOMASZ wiedzialam od X lat ze tak bedzie ;) a jesli była by córeczka to miała sie nazywać VANESSA WERONIKA, ale teraz to zastanowiałabym sie nad LENA ;) a dla chłopca JAKUB lub WIKTOR
Pozdrawiam
Ania
to juz 36 tydzien ciazy... a z imieniem dalej problem... ostatnio myslalam nad Mikolajem i Gabrysią...
o to jeszcze troszke i maleństwo będzie z Wami-czekamy wkoncu na te imię
nadia i lenka sa slicznymi imionmi a dla chlopca emilian marcin:))
11 grudnia urodzilam coreczke:) imie wybralismy w szpitalu, po przywitaniu sie z Malenką.
Nazwalismy ja Amelia Marta. Pierwsze imie wybralam ja..choc wybieralam pomiedzy Amelia i Gabrysia..drugie imie wybral maz. Jestem szczesliwa, ze Amelka jest juz z nami. Pozdrawiam i dziekuje bardzo wszystkim za opinie.
dziekujemy:*
Witaj a ja mam córkę Klaudię::) jak bym miała drugą nazwałabym ją Amelia lub Anastazja( skrót Nastka), pozdrawiam

Grupy

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu