Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

Moj pierwszy syn ma na imie Szymon Bartosz
jestem w 6 mies ciazy...plci drugiego dziecka nie znam..
Czy mozecie napisac jakie imiona Wam sie podobaja...dla dziewczynki i dla chlopca..
Moze pomozecie wybrac mi i innym mamom..;)

Przeglądane: 8

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

tak, byl juz temat-typu niespotykane imiona, ale nie zaspokoil moich oczekiwan;)
Kasandra z mitologii greckiej.Jej imię stało się synonimem złowróżbnej prorokini, wieszczącej nieszczęście.
a Kaspian to chyba z filmu Opowieści z Narnii-Ksiazę Kaspian.
Amelia mi sie bardzo podoba, ale nie wiem, czy nie troche dziwaczne, ciekawe co by dziadkowie powiedzieli... Amelka:)
Mój Synuś ma na imie Łukasz,ale tak na prawde to mi się bardzo podoba Igor albo Karol a córeczka to Majka albo Zuzia:)
Ja mam córkę i syna ich imiona to:Natasza i Adrian,oczywiste jest więc to,że baaardzo podobają mi się te imiona.Mam jednak jeszcze kilka propozycji:Nadia lub Paula:) a dla chłopca Bruno lub Alan:)
hej;)
mój maluch ma na imię Cyprian,a dla dziewczynki chcemy dać Oliwka;) (jak kiedyś się pojawi)
pozdrawiam,ata;)
witam i pozdrawiam ]]]]]====Julia-Krystyna,Patryk,Aleksander-Kondrat
moje pociechy to Maja Patrycja i Krystian
a podobają mi się imiona Apolonia (Pola), Laura, Beatrycze (Beti), Kaja, Matylda (Mati), Melania (Mela)
lub dla chłopczyka
Fabian, Ksawier, Mateusz, Igor, Jakub
byc moze nie powinnam sie udzielac bo nie mieszkam w PL,ale bardzo podobaja mi sie imiona-Larissa,Melissa,Klarissa,niestety mojemu partnerowi nie podobaly sie wiec dalismy jej na ime Miriana(pochodzi od Maria)a skad to imie to nie wiem,znalezlismy w gazeci i tak ja nazwalismy,a dla chlopca np.Filip,Fabio;Mateo,,,
bardzo fajnymi imionami dla chłopca są Tymoteusz, Olgierd, Arkadiusz, a dla dziewczynki Olga, Irmina. Z mężem już ustaliliśmy, że jak kiedyś będziemy mieli chłopca to będzie miał na imię Ryszard-Seweryn (pierwsze po dziadku drugie po tacie) a moja córka ma na imię Roksana-Wiktoria (imiona oznaczają silny charakter)
moj maz ma 26 lat i na imie Zenek:) (Zenon)
istnieje imie ALENA czy pomylilas sie z ELENA???nigdy nie slyszalam o takim imieniu,chocia pewnie jest gdzies...

Grupy

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu