Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

Niedawno dostałam telefon od mamy ,że córeczka mojego kuzyna ma guza na mózgu nie ma jeszcze 4 latek.Tak mną zatrzęsło,że nie moge o tym przestać myśleć.Z wierzchu  na skroni guz wyglada jak zwykły guzek nabity podczas upadku ,ale byli z nia na USG i okazało się że w środku jest duży a na dodatek bardzo szybko rośnie i małej pękaja kości czaszki.....Przyspieszyli operację i mała Ania ma ją już w poniedziałek,dopiero wtedy tez porobią wszystkie konkretne histopatologiczne badania...Nie potrafię sobie wyobrazić co czuja rodzice......proszę  o...........modlitwę,bo o nic więcej nie mogę prosic..                                                                                                                                CIĄG DALSZY..............pojechali do Poznania do kliniki na ulicy Szkolnej,wiem tylko tyle,że mała ma miec badania tomografie rezonans,biopsję........                                                                                                                -                            .      CIAG DALSZY 2-- badania się troszkę przeciągnęły,ale operacja i tak ma być teraz w czwartek.....                                                                                                                   ...

Przeglądane: 11

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

>Super!!!Niech wraca szybciutko do zdrowka!
Bardzo świetna wiadomość!!!!bardzo sie ciesze! Mała Ania jest bardzo dzielna i napewno wszystko będzie dobrze:)

Bede sie modlic za mala kruszynke.Trzymam kciuki!!
Jejku to naprawde straszne...tak mi przykro,az mnie ciarki przeszly,miejmy nadzieje ze wszystko sie uda!!!!!!!Trzymam kciuki i zycze zdrowka malenkiej,
Dzięki Kasiul@ że dałaś nam znac co i jak. Bardzo się cieszę,że operacja przebiegła dobrze. Trzymam kciuki za maleństwo. Pozdrawiam :)
Myśle ze żadna z nas nie potrafi sobie wyobrazić gdyby na miejscu tej dziewczynki byloby któres z naszych pociech. Niestety takie sytuacje sie zdarzaja, wtedy pozostaje chyba tylko silna wiara i wytrwala modlitwa
takze czekałam na taką wiadomosc, mam nadzieje ze juz mała Ania nie będzie musiala przez to przchodzic i jej rodzice takze ze juz spokojniejsi. ile się musieli biedni nacierpiec a to maleństwo....az szkoda słow. ale dobrze ze operacja przebiegla pomyslnie dla dziewczynki.

KM na Facebook

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu