Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

witam ! mam na imie Ala i jestem mama 5letniego aleksandra:)

Przeglądane: 1

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

ja mam 4 letnia corke Weronike
super jets nas juz dwie:)
nom,jak masz gg to mozemy pogadac,to moje 3192905
Ja też mam córeczkę Izabelkę w pażdzierniku skończy 5 lat pozdrawiam:)
witamy :)
rowniez witam
dziewczyny napiszcie cos o swoich pociechach :) moj maly jest kawal niezlego ale kochanego lobuza mawiecznie jakies szalone pomysly trudno za nim nadarzyc:)
czesc dziewczyny nazywam sie Asia i mam coreczke w wieku prawie 5lat ma na imie ALICJA , jest jak chlopak lobuz niesamowity po za tym gadula :) ,ale rowniez mala porzadnisia :) , chodzi do szkoly w irlandi to troche tam sie wyszaleje ostatnio wracam z nia ze szkoly a ona mi mow ,ze chlopak ja pocalowal w policzek i ona mu zrobila nununu a on sie smial :) pozdrawiam
no prosze! chociaz moj maly juz tez sie oglada za dziewczynami ma jedna ulubiona i jak slyszy jej imie to rumiencow dostaje;)
To ja też się przyłączę.Moja córcia ma 4 i pół roku i chodzi do przedszkola w Anglii.Mała modnisia i gaduła.Jakiś rok temu zrobiła się z niej straszna ważniacha ,bo ``już nie jest mała ,bo jest starszą siostrą i się dzidzią opiekuje``
Pod koniec 2007 urodziła nam się druga córcia i Emilka tak się w role wczuła że ledwo nam rodzicom małą pozwalała na ręce wsiąść ,goście nie mieli szansy.Babcia z Polski specjalnie przyjechała żeby nową wnusię poznać to musiała wieczorem jak Emilka pójdzie spać zakradać się, żeby chociaż na trochę małą poprzytulać.Ale ślepa miłość już minęła i teraz słychać coraz częściej,,mamo zabierz to dziecko~!!!`CDN....`Pozdrawiam wszystkich.
Hej ! Ja mam 5 letniego syna Pawełka jest niezłym rozrabiaką .
Witam wszystkie mamusie:) ja też mam 5 letnią córeczkeEwelinke pozdrawiam:)

KM na Facebook

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu