Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

Od czasu gdy urodziłam syna mój facet coraz mniej się mna interesuje.Teraz liczy się dla niego tylko praca.Dziewczyny co mam zrobić żeby zaczął sie mna interesowć?Pomóżcie!!!

Przeglądane: 12

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

witaj!! faceci tak mają ,przynajmniej przez jakiś czas od urodzenia dziecka, dla nich chyba jest to ucieczka od obowiązków , boją sie czy coś , mój mąż jak ma tylko wolne to ucieka albo robić auto albo na ryby, spedza coraz mniej czasu w domu , wkurza mnie to ,ale jak spojrze na mojego synka to wydaje mi sie że kocham go ponad wszystko i to mi starcza , faceci mają tylko jeden zwój więcej od kury hehe. musisz to przeczekać kochana , ewntualnie wieczorem zaskocz go jakąś seksowną bielizną . powodzenia !! bedzie dobrze!!
To u mnie jest wręcz przeciwnie.Od urodzenia córeczki mąż mi pomaga i w domu i przy Julce,jest bardziej mną zainteresowany w sensie seksualnym i w ogóle stał się inny.Ale nie mówię,że jest idealnie,czasami kłótnie i ciche dni,ale jak się postaram(bielizna,kolacja,kąpiel itd.)to potem wraca wszystko do normy.
Może zaskocz go czymś czego nie robiłaś?
Życzę powodzenia.
hej;)
to troche niesprawidliwe,że zajmujemy sie maluszkami i jeszcze naszymi drugimi dziećmi....czyli mężami,a nas nikt nie pyta-jak minął dzień,w czym Ci pomóc....zdarzają się wyjątki,jak wszędzie. Ja uważam,że rozmowa-szczera i w odpowiednim czasie daje wiele,bo do szczęścia potrzeba dwoje osób. Propnuję więc na początek rozmowę o pragnieniach,oczekiwaniach....przy dobrej kolacji ze świecami;)
p.s. podobny temat był już na forum-poszukaj,a znajdziesz tam fajne rady;)
pozdrawiam,ata;)
Dziekuje Wam mamusie za rady>POZDAWIAM:)

Grupy

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu