Kółko Mam

Miejsce Spotkań Mam

witam was !jak bylam w szpitalu i siedzialam z moim maluszkiem na karytarzu bawilismy sie z dziecmi i przyszla do nas mama ze swoim maluszkiem mial na imie szymek byl jak roslinka az mi sie jej stalo zal !drugiego dnia spotlakalam ja i sie zapytala o mojego kacpa i mi opowiedziala o swojej tragedi az mi sie ciarki preszly po placach szymek ma 2.5 roku jest zapaleniu opon mozgowych a zgadnijcie z czego??z oprzyczki w tej chwili ma calkowity bezwlad bylo widac ze jest zalamana ale sie nie poddaje !!pozdrawiam

Przeglądane: 0

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

nie dopisalam ze to byl czlopczyk chodzacy radosnym smiejacym sie dziecikiem a to wszystko przez opryszczeke i pozniej zapalenie opon mozgowych teraz jest jak roslinka i czeka go bardzo dluga i meczoca rechabilitacja bo sa szanse na wyjscie z tego !! sa dwa zapalenia opon mozgowych pozdrawiam
Współczuję tej rodzince wiem jak ciężko im jest.Moja kuzynka też ma córeczkę chorą na SMA,z dnia na dzień straciła ruchy i zanikały jej mięśnie teraz ma 2 latka(jutro kończy) i jedynie czym rusza to są oczka.Jakby ktoś chciał poczytać o niej to podaje blog www.adawnuk.pl
straszne niby nic opryszczka a jednak jaka moze byc niebezpieczna! to ze sie nie poddaje to normalne kto jaknie Ona musi byc silna dla swojego skarba pozdrawiam
Rzeczywiście SZOK!
Ja często mam opryszczkę i boję się że zarażę moje dziewczynki. Słyszałam że są specjalne leki na to i że można ten wirus całkowicie wyleczyc.
Taka tragedia z takiej małej opryszczki :-(

KM na Facebook

© 2012   Created by Agata.

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Warunki serwisu