Miejsce Spotkań Mam
Słowa kluczowe (do wyszukiwania): bunt, zachowanie, zle

Permalink Odpowiedź od IZAKO dnia Wrzesień 9, 2010 o 21:28
Permalink Odpowiedź od Grazyna dnia Wrzesień 10, 2010 o 0:08
Permalink Odpowiedź od ALICJA:) dnia Wrzesień 13, 2010 o 14:51
Permalink Odpowiedź od Beata S. dnia Październik 2, 2010 o 23:22
Permalink Odpowiedź od ania paw dnia Maj 31, 2011 o 21:15 Bunt dzieci to chyba normalka chcą postawić na swoim:)Myślę,ze spokój i cierpliwość rodzica pomaga,najlepiej pozwolić się wykrzyczeć ja tak starałam się robić,chociaż czasem miałam dość i sama wychodziłam z pokoju by się wyciszyć i nie wybuchnąć,bo taki napad może trochę trwać.
Permalink Odpowiedź od ania paw dnia Maj 31, 2011 o 21:26 mój słodki aniołek też ma 3 lata i ostatnio daje nam równo popalić .kopie ,pluje, gryzie ,ryczy,pakuje swoje zabawki żeby je wyrzucic.zachowuje się tak zwykle jak wróci od babci(tam juz panem jest on)Ja znalazłam na niego sposób wynoszę go do jego pokoju i nie zwracam na niego uwagi nawet jak do mnie przyjdzie
robię tak dopóki się nie uspokoi (trwa to nawet do godziny) Widzę że mój mały tyran zaczyna powoli łapać o co chodzi bo histerie są już krótsze
Permalink Odpowiedź od ania paw dnia Maj 31, 2011 o 21:29 Dominisia ma 2 latka i 7 miesięcy i niestety też jest teraz nieznośna,tupie, wszystko wymusza płaczem, I się nie słucha, udaje że nie słyszy jak ją wołam lub coś od niej chce. Mam nadzieje że to przejściowe bo naprawdę czasem jest ciężko. Myśle że to taki okres
4 uczestników
192 uczestników
30 uczestników
4 uczestników
11 uczestników
132 uczestników
9 uczestników
40 uczestników
138 uczestników
55 uczestników
16 uczestników
1 uczestnik